If you wish to leave a message, greetings or just say hi, you're more than welcome!

Comments: 1
 • #1

  Petri Makkonen (Friday, 11 December 2015 08:32)

  Siilifolk-festivaalin ohjelmatoimikunnan puolesta allekirjoittaneella on ilo ja kunnia tiedustella, voisiko oopperalaulajatar Marjukka Tepponen tulla esiintymään Siilifolk-festivaalien kirkkokonserttiin 7.7.2016. Ymmärtääkseni hänellä on Wienissä pari viikkoa kyseisen päivän jälkeen oopperan ensi-ilta, mutta ajattelin kuitenkin varmistaa asian.

  Siltä varalta, että päivämäärä voisikin sopia, kerron hieman lisää asiasta.

  Siilifolk on kasvanut Suomen toiseksi suurimmaksi kansanmusiikkifestivaaliksi ja on Siilinjärven kunnalle hyvin merkittävä tapahtuma.

  Torstai 7.7.2016 on alustavasti kaavailtu laulun teemapäiväksi, kirkkokonsertissa esiintyisi kaksi laulusolistia, säestäjänä toimisi allekirjoittanut konserttiharmonikalla. Ohjelmisto voisi olla yhdistelmä solistin bravuurinumeroita, erityisesti suomalaisia lauluja, ehkä jopa kansanlauluja valikoiden niin, että ne toimivat konserttiharmonikalla.

  Kuluneena kesänä solisteina olivat Rauno Tikkanen, klarinetti ja saksofonit sekä Aura Koistinaho, tanssi, ohjelmassa mm. Piazzollaa ja Makkosta. Edellisvuonna kunnioitimme Ahti Sonnista solisteina Ossi Jauhiainen, laulu ja Suvi Hyttinen, sello. Molemmat konsertit olivat osin cross-over -henkisyytensä ansiosta varsin menestyksellisiä.


  Ystävällisin terveisin

  Petri Makkonen
  Siilifolkin kapellimestari ja ohjelmatoimikunnan jäsen
  Harmonikkataiteilija, säveltäjä, sovittaja
  Kuopion konservatorion harmonikkalehtori
  petri.makkonen@luukku.com